Sims Intervju

Hej Här kommer en intervju med simsbloggen http://AlltOmSims.blogspot.com
1. Hur och när började erat intresse för sims?
Vårt intresse för sim började 2002 när vi fick spela The Sims hos våra kusiner. Vi tyckte det verkade roligt så vi fick låna spelet av dem. Efter det har det bara utvecklas. Vi fick The Sims 2 av vår pappa 2005 efter att han varit i Stockholm. Vi blev såklart jätteglada och helt överraskade!
 
2. Hur kom ni på iden att starta en simsblogg?
Saga tittade runt på olika bloggar och kom över en simsblogg. Hon tänkte att det kunde vara någonting som vi kunde blogga om eftersom vi kunde ganska mycket om spelet. Embla kom sedan på namnet och så startade vi Allt Om Sims.
3. Har ni haft andra bloggar som handlat om sims?
Nej det har vi inte.
4. Vilka sims bloggar läser ni ofta/rekommenderar ni?
Vi läser rätt så många simsbloggar men några favoriter som vi har är http://www.Fantasims3.bloggplatsen.se, http://www.Simsdeluxe.bloggplatsen.se, http://Spacesims.blogg.se, http://Othersims.blogg.se, http://Queenofsims.blogg.se och http://wSnigelcancerssims.bloglovin.com
5. Vilket simsspel är ditt, ditt sämsta köp?
 Det sämsta simsspel som vi köpt måste nog vara The Sims 3 Katy Perry Sötsaker.

6.Vilket simsspel är ditt, ditt bästa köp?
 Sagas bästa simsspel är The Sims 3 Universitetsliv och Emblas är The Sims 3 Kvällsnöjen.
7. Vad vill ni nå ut med er blogg?
 Vi har nog inte något speciellt mål med bloggen utan vi skriver mest för att det är roligt och för att underhålla våra läsare.
8. Hur blev er blogg så populär tror ni?
 Vi uppdaterade ofta och hade välskrivna inlägg.

9. Vad tycker ni är bäst med sims? (alltihop, kläderna osv ni behöver inte ha samma svar)
Att man får leka Gud och att det finns så många möjligheter!
10. Om ni fick skapa ett eget simsspel vad skulle det heta och vad skulle det handla om? (handla om= 90 talet, tv shower osv ni behöver inte ha samma svar)
 Svår fråga. Vi skulle gärna vilja ha ett Ikea eller H&M prylpaket som de fanns i The Sims 2. Vi skulle även kunna tänka oss att det fanns lite mer extrema väder som t.ex stormar eller orkaner. Men annars är vi rätt så nöjda.
 
Mvh Saga och Embla
Allt Om Sims

tsimsf.blogg.se

Hej Vi är 2st tjejer som älskar sims. I den här bloggen kommer ni få läsa och se allt möjligt om sims 4 och lite där till. Chiao♡ Simslovers

RSS 2.0