Några spel vi har (Obs! Detta är inte alla vi har :)

 
 
 
 
 

Okej, nu ska vi skriva om NÅGRA Sims som vi har..


Destination världen:

Det är ett roligt spel man kan åka till 3 länder. (Eyptien, Kina och Frankrike). I dom 3 länderna kan man antingen bara vara på vanlig semester eller så kan man lära sig kampsport (eller vad det nu heter på sims, i Kina) eller så kan man leta i gravkammare efter skatter (eller uppdrag man kan ha fått av vissa personer i länderna. Destomer visumpoäng man får från uppdragen när man hjälpt någon, destolängre kan man stanna.. Man får bara stanna i 3 dagar om man inte har hög visumpoäng (vad vi minns) Dom har snygga kläder, frisyrer och möbler.

I RAMPLJUSET:

Det är åxå ett rätt roligt spel eftersom man kan bli akrobat, trollkarl/trollkvinna, artist, (man kan ha ett DJ bås). Man får coola outfits, frisyrer och möbler. Coola prydlar som kareokemaskin, DJ bås och mycket mer. Om man är medlem på Sims kan man skicka iväg till kompisar och uppträda (vi kommer inte ihåg om man följer med eller inte)

Övernaturligt:

I övernaturligt kan man vara ävla, vampyr, ande, häxa, varulv, spöke och människa såklart. Varje natt kan de komma zombies upp och om du har planterat saker i trädgården kan dom äta upp planterna. Dom har snygga kläder, frisyrer och möbler. Dom har en magisk spegel man kan köpa som kan byta kläder, göra en på bättre humör och mycket mer.

Drömjobb:

I drömjobb kan man vara spökjägare, tatuerare (jag har aldrig blivit det), stylist, dektertiv och brandman (tror det va en till men kommer inte ihåg). Det finns nya färdigheter som uppfinnare, skulptör o mycket mer. Det är snygga kläder, fina frisyrer och coola möbler.

 

Årstider:

Det är ett roligt spel där det alltid är roliga saker man kan göra, när det är vinter kan man åka snowbord, skridskor, bygga snögubbar/iglo och mycket mer roligt, på våren kan man bada och ha skoj i parken (det är massa olika typ tivoli eller vad man nu ska säga, man kan typ gå i spökhus när det är höst, spela fotboll på sommaren och stå/få kyssar i puss-ståndet), på hösten blir det halloween, då kan man gå på bus eller godis (glömde att alla månader har nån slags event typ, som halloween eller julafton). Dom har skaffat utomhuskläder till vintern åxå. Dom har sjukt snygga kläder, frisyrer och möbler.

Hoppas ni gillar det vi har skrivit och att vi har lärt er något nytt, tack för att ni läser och snälla, sprid den här sidan till alla sims lovers❤

Vi ses❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tsimsf.blogg.se

Hej Vi är 2st tjejer som älskar sims. I den här bloggen kommer ni få läsa och se allt möjligt om sims 4 och lite där till. Chiao♡ Simslovers

RSS 2.0